Powered by Smartsupp

Filcový panel V-cut

Hľadáte plastickú a ekologickú povrchovú úpravu stien? Riešením je vzorovaný akustický panel Ekosound V-cut. Tento tvrdý akustický filcový panel má hrúbku 9 a 12 mm a disponuje mramorovaným povrchom vo rôznych farebných odtieňoch s frézovaným vzorom (možnosť vybrať z viacerých štýlov). Prechod medzi plochým a hladkým povrchom a filigránskym vzorovaným povrchom je možný na základe dostupného vzoru alebo poskytnutej šablóny.

Špecifikácia

Tvrdý filcový akustický panel s hrúbkou 12 mm s mramorovaným povrchom vo viacerých odtieňoch bielej, sivej a čiernej s frézovaným povrchom v rôznych vzoroch. Ostatné Farebné odtiene sú v hrúbke 9 mm. Prechod od rovného a hladkého povrchu k filigránskemu vzorovanému povrchu podľa ponúkaných vzorov alebo vlastnej predlohy. Výhodou materiálu je jeho ohybnosť do oblúkov podľa hustoty vertikálnych drážok.

Varianty panelu Ekosound V-cut

Prevedenie panelov povrchová úprava:
Povrch je frézovaný drážkou v tvare V 30o uhol do hlbky 6mm. Horná šírka drážky je cca 6mm. Pri farbených druhoch je drážka v pôvodnom materiáli. Vzor a typ frézovania sa vyberá podla predlohy.


Rozmery:
Rozmery základného panelu sú max. 1200 x 2400 mm. Hrúbka je 12mm. Z tohto rozmeru vieme naformátovať akýkoľvek rozmer podľa požiadavky s príslušným vzorom. Väčšie panely sa skladajú z viacerých druhov.